Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od velimir, Tuesday 20 March 2012, 10:02 (pred 3034 dana) @ z

Pozdrav svima.
Odmah da napomenem da sam jedan od jugoplastičara (molim ne miješati s jugonostalgičarima :) pa je samim time moja objektivnost vrlo upitna, ali ipak evo nekoliko dojmova.
Popriličan broj krtika i dojam da je dosta igrača (neke od njih i osobno poznajem) bilo općenito nezadovoljno sigurno govori da su neke stvari štekale. Slažem se da su pitanja mogla biti zabavnija, duhovitija i dinamičnija i iako su ovo subjektivne kategorije slažem se da smo tu mogli biti bolji. Također, činjenica da je većina ekipa, slično kao i u prošlom kvizu, imala manje od 20 bodova (od maksimalnih 47) govori da su pitanja bila teška. Tu naglašavam da ja osobno, a uvjeren sam i ostali članovi jugoplastike nisu imali namjeru niti zapapriti drugima niti iživljavati se niti biti bahati. Smišljanje pitanja i balansiranje težine nije nimalo lak posao, posebno ako to radiš po prvi puta (a svi smo djevci) i koliko se god trudio biti na visini zadatka ponesu te vlastite preferencije (npr. onaj prokleti rus Harms:).
Vjerujem (za sebe sam siguran) da je većina nas tu radi igre i zabave i zaista ne bih htio da bilo čije pa tako i naše početničke nespretnosti bilo koga odgovore od daljnjeg sudjelovanja u kvizu.
Sve u svemu hvala na nekolicini pohvala i na nešto većem broju konstruktivnih krtika. Čestitke pobjednicima i vidimo se u nedjelju.
Pozdrav,
Zdravko

Mislim da je sve navedeno tocno. Cudim se izlijevanju zuci i neprimjerenim komentarima. Pristalica sam nesto tezih pitanja, jer ipak nas je pet u timu i budimo svi dobronamjerni bez ispoljavanja vlastitih frustracija. Konacno, svi se dobro zabavljamo u sklopu pozitivnog natjecateljskog naboja. Poboljsanja su uvijek dobro dosla i zato pomozimo voditeljskoj ekipi koja se puno trudi i sjajno obavlja svoj posao. Mi ovaj put nismo nastupili (cemu tajiti-Team Teslic!)obzirom da nas je cetvero bilo odsutno (sad se javljam iz Geteborga!), ali ni ne pomisljamo na odustajanje. Jedva cekamo uspostavu liga sistema, nismo za pauzu i podrzavamo sve dobrodosle novitete. Da ne zaboravim: ISKRENE CESTITKE POBJEDNICIMA!
Srdacan pozdrav svim natjecateljima, Velimir


Čitava tema:

 RSS obavjest o temi

powered by my little forum