Sastavljanje pitanja za kviz 1. travnja

od miskec4096, Tuesday 03 April 2012, 14:50 (pred 2922 dana) @ Toot

Čuj, sorry, ali po čemu je prepotencija izjaviti da je netko napravio budalu od tebe? Nije da smo orali ili kopali, ali ipak je slaganje kvalitetnog kviza posao koji zahtijeva nekoliko dana posla, pogotovo kad komunikacija ide mejlom, jer je jedan član na putu u inozemstvu, drugi u drugom gradu, a preostala dvojica imaju preko tjedna nekompatibilan raspored. I ako smo mi uspjeli održati svoju danu riječ organizatorima (da će imati kviz za iduću nedjelju), onda smatramo da je isto tako u redu da se i druga strana drži pogodbe (da će voditi naš kviz iako nismo u mogućnosti na njega doći - i to smo najavili prije početka slaganja kviza). TO je po meni definicija fair-playa, tako da s prozivanjem nas za nedostatak istoga promašuješ ceo fudbal.

Što se čitanja pitanja tiče - koliko smo vidjeli na dva dosadašnja kviza, pitanja ionako čita voditelj, a sastavljači su tu samo zato da bi ispravili kvizove. Nismo imali razloga vjerovati da bi u našem slučaju bilo drugačije. Prema tome, taj argument kako je organizatorima bilo nezgodno, nepraktično, štatijaznam, čitati baš naša pitanja, a sva druga mogu - jednostavno ne stoji.

Ali, vidim po komentarima da ljudi očito nas a priori smatraju negativcima u ovoj priči, bez obzira što smo se slaganjem kviza htjeli odužiti za činjenicu da smo možda bili nelojalna konkurencija.


Čitava tema:

 RSS obavjest o temi

powered by my little forum