Sastavljanje pitanja za kviz 1. travnja

od miskec4096, Sunday 01 April 2012, 13:25 (pred 3103 dana) @ Tomislav M

Nisi shvatio o čemu je riječ. Mi nismo u zadnji čas promijenili odluku. Mi smo odmah rekli "Gle, sastavit ćemo kviz za iduću nedjelju, ali nismo u mogućnosti doći. Pristajete li vi na to da vodite kviz umjesto nas?" Organizatori su rekli da pristaju, inače se mi ne bismo ni upustili u sastavljanje. Dapače, organizatori su nas čak u petak još jednom podsjetili da im čim prije pošaljemo kviz. No nakon što su dobili gotov kviz, odjednom su rekli da je "šteta da mi to ne možemo voditi" i da oni to neće, nego će radije umjesto toga sami sastaviti kviz, a naš premjestiti za onaj put kada budemo mogli (što je najskorije sredinom svibnja). Nama to ne odgovara iz barem dva razloga - prvi, organizatori znaju pitanja i vjerujem da će tijekom idućih pet tjedana barem pokoje "procuriti"; drugo, kviz je konceptualno vezan za ovo razdoblje i izgubio bi podosta na efektnosti kada bismo ga odgađali za mjesec i pol.

I ti sad tvrdiš da smo mi neodgovorni zato što su nam organizatori u subotu navečer javili da oni to neće pročitati i da se mi ipak izvolimo dovući do Rijeke? Još da su nam to rekli ranije, možda bi se i dalo nešto iskemijati, ali ovo je jednostavno neodgovorno od strane organizatora.

Ali dobro, ako su vaše simpatije uvijek na strani organizatorâ, neovisno o njihovim postupcima, onda se s time moramo pomiriti. Ovaj kviz sasvim sigurno nećemo složiti za mjesec i pol.


Čitava tema:

 RSS obavjest o temi

powered by my little forum