Skupi ekipu, testiraj svoje znanje i zabavi se!

Subota, Ožujak 03, 2012, 14:58

Drugi riječki pub kviz je spreman!

Ekipa Kokoš Anel, prošlotjedni pobjednici kviza imali su zadatak sastaviti pitanja za sutrašnji kviz. Šuška se da je sve spremno i sigurni smo da nas očekuje napeta večer sa zanimljivim pitanjima. :) Vidimo se sutra u Tunelu i zapamtite - prijave se primaju od 17h, ako ne može netko do vašeg tima doći ranije pratite naš Facebook i Twitter gdje ćemo oglasiti kada se popuni dostupan broj mjesta (20).

Srijeda, Veljača 29, 2012, 22:50

O prijavama

Primamo dosta upita e-mailom u vezi prijava na idući pub kviz. Kako je interes prilično velik, moramo jasno odrediti uvjete prijava.


Dakle, prijave se primaju isključivo osobno u klubu Tunel s početkom u 17h. Dovoljno je da se jedan član tima osobno pojavi i potvrdi sudjelovanje. Iznimke se odobravaju za timove koji nisu iz Rijeke (šuška se o gostima iz Zagreba ovu nedjelju!). U slučaju da se povećan interes nastavi ozbiljno ćemo razmisliti o većem prostoru.

Nedjelja, Veljača 26, 2012, 21:27

Phew - prvi kviz odrađen!

Pred nekoliko sati završio je službeni dio prvog riječkog Pub Kviza i to možemo reći vrlo uspješno!


Posjećenost je bila iznad svih očekivanja što je stvorilo i određene probleme no bolje i tako nego da nije došao nitko. :) Prijavilo se 27 timova i preko 120 osoba (!) što je prilično rasteglo Tunel. Raspon godina je bio širok što nam je također izuzetno drago.

Srijeda, Veljača 22, 2012, 09:02

Krećemo!

Prvi pub kviz se organizira u nedjelju, 26. veljače u baru Tunel na Školjiću s početkom u 18:30. Prijave timova će biti na licu mjesta - smislite naziv vašeg tima unapred! Pri sastavljanju timova imajte na umu da je poželjno da većina članova može redovno sudjelovati. Nadamo se da će interes opravdati organizaciju i drugog susreta za tjedan dana!

© 2012 RPK